Jennifer och Robert
Start Om brudparet Bröllopet Foton Kontakt

Om brudparet

Självklart så vet ni ju vilka vi är, men som snart gift par så känner vi ju varandra utan och innan så här beskriver vi lite om varandra.Bruden om Robert

Ja vad ska man säga om Robert, när vi träffades så fattade jag nog inte vilken sportnörd han var. Jag har fått kämpa om fjärrkontrollen om man säger så, annars hade det gått sport på teven hela tiden. Men när det inte är sport på teven så utövar han den fysiskt. Som de flesta vet så är han ju målvakt i Näset, eller så är han med i något av sina två korplag, men det kan även vara hockey bockey eller innebandy. Ja men då kanske ni undrar när han har tid för mig? Ja det lyckas han klämma in lite här och där som tur var.

Robert är även en person som alltid är glad (eller vid förlust är det tveksamt och man bör välja sina ord rätt). Han är omtyckt och som vi alla vet en väldigt öppen och social person.

Men något jag kanske skulle önska är att han ska vara lite mer romantiskt, men detta kanske ändras när han nu blir en gift man. Fast den 10/9 2010 då var han nog så romantiskt man kan bli och det är den anledningen till att vi den 10/9 i år gifter oss och jag blir världens lyckligaste fru.Brudgummen om Jennifer

Ja vad skall man säga om Jennifer? När vi träffades så hade jag en förhoppning att Jennifer skulle var lite intresserad av idrott då detta var en stor del av mitt liv. Dock förstod jag snabbt att detta med idrott inte var hennes största intressen. Jag har fått kämpa om fjärrkontrollen om man säger så, annars hade det gått dokusåpor eller serier konstant på teven.

Jennifer har ett stort intresse av att röra på sig. Är det inte löpning, cykling, powerwalk, pass på gym så är det vanliga promenader. Allt för att hålla kroppen i trim. Så när har hon då tid för mig? Det lyckas hon att klämma in lite då och då, oftast i samband med matlagning.

När Jennifer väl insåg mitt idrottsintresse så har jag fått full support av henne. Kanske inte genom hennes närvaro vid mina evenemang, men väl hemma.

Jennifer har ett stort kontrollbehov vilket gör att det är hon som styr och ställer i hemmet, så för mig är det bara att rätta in sig i ledet.

Jennifer är den mest kärleksfulla varelsen som jag har tillbringat min tid med. Är det någon som står för romantiken i vår familj så är det Jennifer. Ibland kan det komma små gosedjur levererade till jobbet med en gullig hälsning. Något som har skapat avundsjuka bland mina kollegor.

Det är dessa små saker som gör att jag kommer bli världens lyckligast man den 10/9.Hur vi träffades

2004 valde Robert att söka till tävlingen Flumeride Maraton, som ordnades av Radio City (idag Mix Megapol). Tävling gick ut på att åka en Flumeride runt, runt och runt. I Roberts fall blev det hela 1029 varv. Jennifer som hade jobbat med denna tävling de två tidigare åren passade även detta år på att tjäna lite extrapengar. Jennifer hade precis börjat sitt sommarlov efter ytterligare ett år på gymnasiet. Nu var tanken att hon skulle hämta krafter denna sommar inför det sista årets gymnasiesudier, med allt var det skulle innebära. Tanken på ett förhållande fanns inte direkt i hennes tankar.

Under de fem dygn som Robert medverkade i tävlingen så gjorde han allt för att fånga Jennifers uppmärksamhet, något som inte var helt lätt.
Då tävlingen var avslutad så stundade en avslutningsfest på Valand för att hylla vinnaren, dock så var det inte Robert som stod som vinnare. Alla som hade medverkat under denna vecka på något sätt medverkade under denna kväll. Robert såg nu sin chans att på allvar ta kontakt med Jennifer. Vad han inte visste då var att hela hans kommande släkt även var på denna fest, såsom svärmor, svåger och svägerska då alla hade någon form av tjänst på Radio City.

Efter viss tvekan så fick Robert slutligen Jennifers nummer och då började den riktiga tävlingen. Under ett antal hektiska veckor så gjorde Robert i princip allt för att vinna Jennifers hjärta och på något märkligt sätt lyckades Jennifers hjärta fatta tycke för denna spillevink ifrån Kungälv. Det är därför vi nu 7 år senare kommer stå längst fram och lova varandra evig kärlek.